Розкладний стілець IKEA APPLARO сад балкон коричневий (404.131.31)

Виробник: IKEA
Модель: 404.131.31
1 606 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Перевірено на: 110 кг Ширина: 42 см Глибина: 56 см Висота: 86 см Ширина сидіння: 38 см Глибина сидіння: 37 см Висота сидіння: 44 см

Опис і розміри товару:

Масив акації, Акрилова морилка

Головні риси:

Стілець легко скласти і зберігати, що робить його ідеальним для додаткових гостей. Ви можете зробити своє крісло більш комфортним та набути особистого характеру, додавши подушку або накладку на крісло в улюбленому стилі. Щоб збільшити довговічність і можливість насолодитися природним вираженням деревини, меблі попередньо покрили декількома шарами напівпрозорої плями з дерева.

Дизайнер:

K Hagberg/M Hagberg

Корисна інформація:

Подушки продаються окремо. Обробляйте меблі VÅRDA ВОРДА морилкою для садових меблів, продається окремо. Може комплектуватися подушкою (діаметром 35 см), (32x36 см) або YTTERÖN (40x40 см) або подушкою BENÖ. Стілець перевірявся на придатність для використання вдома та відповідає вимогам безпеки та міцності, вказаним у стандарті: EN 581. Рекомендується використовувати лише надворі.

Інструкція з догляду:

Найкращий спосіб продовжити життя дерев’яних садових меблів - регулярно їх чистити, не залишаючи їх на вулиці без захисту довше, ніж потрібно, і регулярно їх знову фарбувати. Витирайте насухо чистою тканиною. Технічне обслуговування: Щоб захистити поверхню від висихання, розтріскування та проникнення вологи в деревину, ми рекомендуємо регулярно перефарбовувати меблі, наприклад, один або два рази на рік.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду