Гардероб IKEA BRIMNES білий 78x190 см (404.004.78)

Виробник: IKEA
Модель: 404.004.78
4 551 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 78 см Глибина: 50 см Висота: 190 см

Опис і розміри товару:

Бокова панель/ Верхня панель/ Перегородка/ Задня панель/ Нижня панель/ Полиця/ Фронтальна частина цоколя/ Дверна рама: ДСП, Паперова плівка Задня панель/ Дверна панель: ДВП, Паперова плівка Задня частина цоколя: ДСП

Головні риси:

Оселя має бути безпечним місцем для всієї родини. Тому в комплекті додаються кріплення, щоб гардероб можна було прикріпити до стіни. Чудове рішення для складеного одягу, а також довгого та короткого одягу на вішаках. Для впорядкування речей усередині можна використовувати SKUBB СКУББ ящики, набір із 3 шт. Завдяки регульованим петлям дверцята встановлюються рівно.

Дизайнер:

K Hagberg/M Hagberg

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! РИЗИК ПЕРЕКИДАННЯ — Незакріплені меблі можуть перекинутися. Меблі повинні бути прикріплені до стіни за допомогою кріплення, що додається, щоб уникнути ризику перекидання. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. 1 штанга для одягу, 1 фіксована та 1 знімна полиця додаються. Ручки додаються. Внутрішні елементи для впорядкування гардеробної продаються окремо. Можна комбінувати з іншими меблями BRIMNES БРІМНЕС серії. Штанга для одягу вміщує близько 20 сорочок на вішалках. На одна поличку можна покласти більше 10 пар штанів або ж 20 футболок.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду