Кухонний острівець IKEA VADHOLMA чорний дуб 79x63x90 см (403.661.15)

Виробник: IKEA
Модель: 403.661.15
12 341 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 79 см Глибина: 62.5 см Висота: 90 см

Опис і розміри товару:

Стільниця: ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (70% перероблений), Масив дуба, Масляно-акрилове просочення Край: Масив дуба, Масляно-акрилове просочення Ніжка/ Підстілля/ Фронтальна панель шухляди: ДСП, Масив деревини, Масив деревини, Акрилова фарба Полиця: ДСП, Масив деревини, Акрилова фарба Дно шухляди: ДВП, Акрилова фарба Бокові панелі шухляди: Фанера, Акрилова фарба

Головні риси:

Кухонний острівець, який можна поставити окремо в потрібному місці на кухні. Додатковий робочий простір і мобільне місце для зберігання ваших речей. У просторій шухляді під стільницею можна зберігати все - від столових приборів та серветок до ноутбуків та ручок. Стільниця із товстого дубового шпону. Міцний натуральний матеріал, поверхню якого за потреби можна відшліфувати та обробити. На стільницю нанесений шар парафінової олії для простого встановлення та догляду. Стільниця із багатошаровою структурою більш міцна та стійка до впливу вологи, ніж масив дерева, а тому не деформується та на ній не буде розколів і тріщин. 10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

Ebba Strandmark

Корисна інформація:

Для кращої стабільності підтягуйте шурупи раз на 3 місяці.

Інструкція з догляду:

Використовуйте суху ганчірку для очищення. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині. Регулярна обробка STOCKARYD СТОККАРЮД олією для деревини подовжить термін служби стільниці. Олія надає поверхні гарного блиску, захищає деревину та подовжує термін її використання.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду