Стельовий LED світильник-бра IKEA GUNNARP регулювання яскравості білий 40 см (403.600.76)

Виробник: IKEA
Модель: 403.600.76
3 791 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Потік світла: 1500 Люмен Діаметр: 40 см Висота: 5 см Потужність: 22 Вт Кольорова температура: 2700 Kelwin

Опис і розміри товару:

Розсіювач світла: Полістирол Стельовий кріпильний елемент / Корпус світильника: ABS пластик Кільце абажура: Полікарбонат

Головні риси:

Використовуйте цю розумну світлодіодну лампу для адаптації освітлення до різних видів діяльності, наприклад, теплішого світла для розслаблюючої ванни та яскравішого, холоднішого світла для чищення зубів. Його можна кріпити до стелі або стіни. Підключіть дві лампи, якщо вам потрібно більше світла. Протестовано та схвалено для використання у ванній кімнаті.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Схвалено для IP44. Виріб може бути затемнено бездротовим способом. Переконайтеся, що у вас є останнє оновлення шлюзу TRÅDFRI для підключення до Amazon Alexa, Apple HomeKit або Google Home. Можна використовувати лише з продуктами освітлення IKEA Smart. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Вбудоване світлодіодне джерело світла. Джерело світло має термін служби 25 000 годин. Це більше 20 років, якщо лампа увімкнена протягом 3 годин на день. Працює з IKEA Home smart. Індекс передавання кольору (CRI): >90. Пульт дистанційного керування TRÅDFRI продається окремо. Постійне підключення до мережі. Напруга: 220–240 В. У деяких країнах роботи з установлення може проводити лише підрядчик із ліцензією на встановлення електрообладнання. Зверніться до місцевого департаменту електропостачання за консультацією.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду