3-потоковий ручний душ IKEA BROGRUND хромований (403.425.44)

Виробник: IKEA
Модель: 403.425.44
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Діаметр ручного душа: 90 мм

Опис і розміри товару:

Внутрішній корпус насадки для душу: Ацетатний пластик Зовнішній корпус душової головки: ABS-пластик, хромоване покриття Насадка: Синтетичний каучук

Головні риси:

3-річна гарантія. Детальніше про умови гарантії — у гарантійній брошурі. Ручний душ із режимом «суцільний потік» забезпечує рівномірний розподіл води для максимального комфорту. Забезпечує концентрований та потужний струмінь, ідеальний для ополіскування густого волосся. Ви можете вибрати повний потік або туман, або ви можете комбінувати обидві функції для оптимального комфорту. Легко чистити, протираючи гумові наконечники на душовій насадці. Тверда та довговічна хромована поверхня, що легко чиститься. Вбудована в душ шайба підтримує потрібний напір, але зменшує витрати води й електроенергії.

Дизайнер:

H Preutz/N Karlsson

Корисна інформація:

Насадка з регулюванням струменя: повна, туман або комбінація обох. Душовий шланг продається окремо. Ручний душ використовує 8 л води / хв. Підходить для інших виробів BROGRUND БРОГРУНД серії. Рекомендується для систем високого тиску.

Інструкція з догляду:

Для видалення вапняного нальоту використовуйте розчин звичайного білого оцту і промивайте водою. Регулярно перевіряйте пломби. Витріть вологою ганчіркою з м'яким мийним засобом або милом. Не використовуйте порошок для чищення, металеві скребки, засоби для видалення накипу або інші мийні засоби, що містять кислоту, спирт або абразивні елементи.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду