Дошка для нарізання IKEA NORRSJON дуб 44x42 см (403.397.11)

Виробник: IKEA
Модель: 403.397.11
665 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 44 см Ширина: 42 см Товщина: 16 мм

Опис і розміри товару:

дуб твердий, олія

Головні риси:

На дошці для нарізання можна подавати сир, м’ясо або фрукти. Стійкий, оскільки форма підходить до мийки. Зроблений з масиву дерева, простий у догляді та міцний, природний матеріал, який також приємний для ваших ножів. Масив дерева — зносостійкий натуральний матеріал, поверхню якого за необхідності можна відшліфувати й обробити. Дубова обробна дошка з класичним дизайном підходить як сучасним, так і традиційним кухням. Поставляється готовим до вживання, він готовий до олії, яка відповідає вимогам правил контакту з їжею. Поєднайте з іншими аксесуарами NORRSJÖN, щоб створити багатофункціональне робоче місце.

Дизайнер:

Marcus Arvonen

Корисна інформація:

Може комплектуватися іншими аксесуарами для раковин із серії NORRSJÖN. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині. Легкі плями можна видалити губкою, змоченою у воді чи слабкому мильному розчині або дрібним наждачним папером. Його слід регулярно змащувати маслом. Не можна мити в посудомийній машині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду