Магнітна планка для ножів IKEA KUNGSFORS нержавіюча сталь (403.349.21)

Виробник: IKEA
Модель: 403.349.21
570 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 56 см

Опис і розміри товару:

Фронтальна частина/ Панель/ Консоль: Нержавіюча сталь Чохол: ПЕТ пластик Магніт: Неодим Пластикові частини: Поліпропілен

Головні риси:

Завдяки магнітній планці для ножів вам буде зручно бачити та брати різні ножі під час приготування їжі. Магнітна планка для ножів зберігає леза ваших ножів, адже вони не дряпають одне одного в шухляді. Можна також використовувати в умовах високої вологості.

Дизайнер:

Ehlén Johansson

Корисна інформація:

Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Пам’ятайте, що стіни з різних матеріалів витримують різне навантаження. Наприклад, гіпсова стіна витримує менше навантаження, ніж дерев’яна, бетонна чи цегляна. Зверніться до місцевого магазину будівельних товарів за консультацією в разі сумнівів щодо необхідних кріплень. Підходить для інших виробів KUNGSFORS КУНГСФОРС серії. Рекомендовано для використання лише в приміщенні.

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому мийному засобі або мильному розчині. Витирайте насухо чистою тканиною. Не використовуйте порошок для чищення, металеві скребки, тверде чи гостре приладдя, що може залишити подряпини на поверхні з неіржавіючої сталі.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду