Шафа з 3 шухлядами IKEA EKET білий 70x35x70 см (403.339.69)

Виробник: IKEA
Модель: 403.339.69
5 558 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 70 см Глибина: 35 см Висота: 70 см Ширина ящика (всередині): 63 см Глибина ящика (внутрішня): 28 см Максимальне навантаження / ящик: 3 кг

Опис і розміри товару:

Панель: ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (100% перероблений), ДВП, Паперова плівка, Окантовка з пластику Задня панель: ДВП, Паперова плівка, Пластикова плівка Дно шухляди: ДВП, Акрилова фарба (друкований малюнок), Акрилова фарба (друкований малюнок) Бокова панель шухляди/ Задня стінка шухляди: ДСП, Пластикова плівка Фронтальна панель шухляди: ДСП, Паперова плівка, Паперова плівка, Окантовка з пластику

Головні риси:

Модуль можна використовувати для зберігання речей в обмеженому просторі. Якщо вам знадобиться більше місця, його можна використати як основу для більшої конструкції для зберігання. Поєднайте шафи різних розмірів із дверцятами й висувними ящиками та створіть власне унікальне рішення. Поставте шафу на підлогу або повісьте на стіну, щоб звільнити місце на підлозі. Шухляди обладнані натискним механізмом і відчиняються за допомогою легкого натискання.

Дизайнер:

Jon Karlsson

Корисна інформація:

Щоб розмістити шафу на підлозі, додайте ноги, ніжки або тумбу. Продається окремо. Меблі повинні бути прикріплені до стіни за допомогою передбаченого кріплення, якщо шафу потрібно розмістити на підлозі. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Макс. навантаження на підвішену на стіну шафу залежить від матеріалу стіни. Максимальне горизонтальне поверхневе навантаження 10 кг, якщо меблі на підлозі.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Витирайте насухо чистою тканиною. Перевіряйте щоденно, щоб всі кріплення були належно затягнуті. Затягніть додатково, якщо потрібно.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду