Безворсовий килим IKEA MORUM темно-сірий 160x230 см (402.035.57)

Виробник: IKEA
Модель: 402.035.57
2 841 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 230 см Ширина: 160 см Товщина: 5 мм Поверхня: 3.68 м² Вага: 1385 гр/m²

Опис і розміри товару:

Лицева поверхня: 100% поліпропілен Підкладка: Синтетичний латекс

Головні риси:

Ідеально підійде для вітальні або столової, адже поверхня плаского плетіння не заважатиме рухати стільці та полегшить прибирання пилососом. Цей стійкий до впливу вологи, сонячних променів і забруднень килим можна використовувати на вулиці.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Для більшої безпеки та комфорту користуйтеся STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзною підкладкою; рекомендується стелити під увесь килим. Для цього килима знадобиться 1 STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзна підкладка (165x235 см). Вкоротіть за потреби. Машинне ткання.

Інструкція з догляду:

Очищення: Використовуйте м’який миючий засіб, м’яку щітку і ретельно промивайте водою. Килимок має повністю висохнути перед використанням. Ручне прання, макс. 40°C. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Регулярно чистьте й перевертайте килим. Професійна чистка килима за потреби. Під час чищення килима пилососом користуйтеся стандартною підлоговою насадкою, а не обертовою щіткою. Щоб килимок прослужив довше, зберігайте його в приміщенні, коли не використовуєте.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду