Столик з колесиками IKEA STENSTORP білий дуб 45x43x90 см (402.019.16)

Виробник: IKEA
Модель: 402.019.16
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Ширина: 43 см Висота: 90 см Мінімальна глибина: 45.0 см Максимальна глибина: 62 см

Опис і розміри товару:

Стільниця/ Відкидна дошка: Масив дуба, Товстий дубовий шпон, Олія Ніжка/ Рейка/ Опора/ Фронтальна панель шухляди: Масив деревини, Акрилова фарба Опорна планка/ Бокова панель шухляди/ Задня стінка шухляди: Масив деревини, Морилка Полиця: Нержавіюча сталь Дно шухляди: ДВП, Акрилова фарба Знімна полиця: Масив дуба, Олія

Головні риси:

Створює додаткове місце для зберігання у вашій кухні. 2 регульовані полиці з масиву дуба з пазами, що утримують пляшки на місці. Стільниця із товстого дубового шпону. Міцний натуральний матеріал, поверхню якого за потреби можна відшліфувати та обробити. На стільницю нанесений шар парафінової олії для простого встановлення та догляду. Цей візок був протестований на відповідність нашим найсуворішим стандартам щодо стабільності, довговічності та безпеки, тому будьте певні – він витримає багато років щоденного використання.

Дизайнер:

Carina Bengs

Корисна інформація:

Для забезпечення більшої надійності через два тижні після складання повторно затягніть шурупи та надалі - у разі потреби.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду