Чохол на подушку для крісла IKEA JARPON антрацит 116x45 см (304.834.74)

Виробник: IKEA
Модель: 304.834.74
950 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 45 см Ширина: 116 см

Опис і розміри товару:

Тканина / Обкладинка, верх: 100% поліестер (мінімум 90% перероблено) Наповнювач: 100 % поліестер Чохол, нижня сторона: 35% поліестер, 65% синтетичний каучук

Головні риси:

Овечий чохол має прокладений вкладиш, що підвищує комфорт при сидінні. Подушка міцно лежить на місці, оскільки на дні є нековзливі точки. Воду після дощу можна просто похитнути, тому що кришка подушки є водонепроникною. Кольори довше зберігають яскравість, адже тканина стійка до вицвітання. Наволочки фарбують зануренням - процесом, який зменшує споживання води та барвників, одночасно покращуючи стійкість кольору в порівнянні з традиційними методами фарбування. Чохол легко знімати завдяки блискавці.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Внутрішня подушка продається окремо.

Інструкція з догляду:

Ручне прання, макс. 40°C. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Машинне прання, макс. 40°C, стандартний режим. Застебніть блискавку перед пранням. Не відбілювати. Машинна сушка за низької температури (макс. 60°C). Прасувати макс. за 110°C. Не піддавати хімічному очищенню. Перед миттям зніміть внутрішню накладку з наволочки.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду