Матрац із блоком незалежних пружин IKEA VAGSTRANDA середньої жорсткості світло-синій 120x200 см (304.702.83)

Виробник: IKEA
Модель: 304.702.83
13 291 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 200 см Ширина: 120 см Товщина: 28 см

Опис і розміри товару:

Тканина матраца, верх / Матрац тканина, бік / Набивка, верх: 100% поліестер Тканина матраца, нижня сторона / чохол, верх / чохол, збоку: нетканий поліпропілен Наповнення, зверху: Пінополіуретан 25 кг / м3 Кишенькові пружини: нетканий поліпропілен, сталь Тканина матраца: 100% поліестер

Головні риси:

Індивідуально загорнуті кишенькові пружини ізолюють рухи, щоб ви не заважали партнеру, якщо у вас є звичка часто міняти своє положення під час сну. Точки тиску, такі як плечі та стегна, підтримуються зонами комфорту - трохи м’якіші пружини навколо важчих частин тіла допомагають підтримувати тіло в одній лінії. Надзвичайно товстий і стьобаний верхній шар пінопласту посилює відчуття розслабленості. Кишенькові пружини полегшують циркуляцію повітря і регулюють температуру тіла. Глибоко стьобана еластична тканина навколо верхньої частини надає витончений вигляд, відчуває себе м’якою на дотик і стежить за вашими рухами під час сну. Матрац упакований у рулон, щоб ви могли легко взяти його додому, а з боків є практичні ручки, які допоможуть вам його носити. Виберіть подушку, яка, на вашу думку, підходить для матраца, щоб реально покращити якість вашого сну. Пружини проходять з боку в бік, щоб запобігти утворенню зазору, якщо ви хочете розмістити два матраци поруч. Крім того, матраци ідеально прилягають, коли їх розміщують поруч. Захист матраца розроблений для щільного прилягання до матраца. Для використання лише з одного боку - не потрібно перевертати матрац. Щоб матрац залишався свіжим, використовуйте засоби для чищення тканин, придатні для оббивки та час від часу пилососьте.

Дизайнер:

Paulin Machado

Корисна інформація:

Матрацу може знадобитися до 72 годин, щоб повністю відновити форму і комфорт після розкладання. Будь-які складки також зникнуть. Іноді на упаковці може залишитися матрац із помітним запахом, який зникне за короткий час. 498 пружин на квадратний метр у матраці розміром 90х200 см.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду