Пружинний матрац IKEA VESTMARKA середньої жорсткості світло-синій 80x200 см (304.701.98)

Виробник: IKEA
Модель: 304.701.98
3 316 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 200 см Ширина: 80 см Товщина: 18 см

Опис і розміри товару:

Загальний склад / тканина: 73% бавовна, 27% поліестер Тканина матраца, верх: 73% бавовна, 27% поліестер Тканина матраца, збоку / Наповнення, оболонка: 100% поліестер Тканина матраца, нижня сторона / чохол, верх / чохол, збоку: нетканий поліпропілен М’яка тканина: Пінополіуретан 25 кг/куб.м Пружина типу Бонель: Сталь

Головні риси:

Пружини Bonnell забезпечують стійку і рівномірну підтримку, створюючи відчуття, що ви спите на матраці, а не на ньому. Шар вати та пінопласту зверху надає м'який амортизуючий ефект твердим пружинам Bonnell. Пружини Bonnell допомагають підтримувати комфортну температуру тіла під час сну, оскільки мають відкриту структуру, що дозволяє повітрю циркулювати. Матрац упакований у рулон, щоб ви могли легко взяти його додому, а з боків є практичні ручки, які допоможуть вам його носити. Виберіть подушку, яка, на вашу думку, підходить для матраца, щоб реально покращити якість вашого сну. Боннельські джерела особливо підходять для людей, які сплять поодинці, оскільки рух джерел нікому не заважатиме, наприклад, якщо у вас є звичка вставати опівночі, щоб перекусити. Пружини розташовані від краю до краю, щоб уникнути розриву, якщо ви хочете покласти два матраци поруч. Захист матраца розроблений для щільного прилягання до матраца. Для використання лише з одного боку - не потрібно перевертати матрац. Щоб матрац залишався свіжим, використовуйте засоби для чищення тканин, придатні для оббивки та час від часу пилососьте.

Дизайнер:

Paulin Machado

Корисна інформація:

Матрацу може знадобитися до 72 годин, щоб повністю відновити форму і комфорт після розкладання. Будь-які складки також зникнуть. Іноді на упаковці може залишитися матрац із помітним запахом, який зникне за короткий час. 166 пружин на квадратний метр у матраці 90х200 см.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду