Каркас ліжка з оббивкою IKEA SLATTUM світло-сірий 140x200 см (304.463.73)

Виробник: IKEA
Модель: 304.463.73
5 691 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 206 см Ширина: 144 см Висота вершини: 85 см Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 140 см

Опис і розміри товару:

Узголів'я: Сталь, Підкладка з фетру, Пінополіуретан 20 кг/куб.м, Поліестерна вата Спинка біля ніг: Сталь Боковина ліжка: Сталь, ДСП, Поліестерна вата Підкладка: 100% поліпропілен Ніжка/ Поперечина: Сталь, Епоксидне/поліефірне порошкове покриття Тканина: 100 % поліестер Рейки ліжка: Проклеєний дерев'яний шпон, Березовий шпон, Покриття з клейкої речовини

Головні риси:

Незнімний чохол виготовлений із м’якої тканини з витонченими нашитими елементами на спинках ліжка. Завдяки зручному узголів’ю з м’якою оббивкою у ліжку зручно читати або дивитись телевізор. Каркас ліжка зручно транспортувати, адже він увесь поміщається в 1 пласку упаковку, включно з рейками. Лаконічний універсальний дизайн пасує до інших меблів для спальні та чудово підходить для інтер’єрів у сучасному стилі. Під каркасом ліжка зручно пилососити. Під ліжком є достатньо місця, щоб розмістити коробки для зберігання – чудово підійдуть для ковдр чи постільної білизни.

Дизайнер:

David Wahl

Корисна інформація:

Рейкова основа ліжка та центральний брус додаються. Матрац та постільна білизна продаються окремо. Спинка узголів’я оздоблена нетканим матеріалом чорного кольору.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду