Каркас ліжка з оббивкою IKEA HAUGA сірий 160x200 см (304.463.54)

Виробник: IKEA
Модель: 304.463.54
8 541 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 211 см Ширина: 169 см Висота вершини: 100 см Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 160 см

Опис і розміри товару:

Рейки ліжка: Проклеєний дерев'яний шпон, Березовий шпон, Покриття з клейкої речовини Узголів'я: Сталь, Підкладка з фетру, Ламінований брус з клеєного шпону, Пінополіуретан 20 кг/куб.м, Поліестерна вата Спинка біля ніг: ДСП, Ламінований брус з клеєного шпону, ДВП, Поліестерна вата Боковина ліжка: ДСП, Ламінований брус з клеєного шпону, Сталь, Поліестерна вата Підкладка: Нетканий поліпропілен Ніжка/ Поперечина/ Поперечина: Сталь, Епоксидне/поліефірне порошкове покриття Тканина: 100 % поліестер

Головні риси:

Класичний вигляд та м'яка оббивка, плавні ліній та кант на узголів'ї та секції для ніг. Завдяки зручному узголів’ю з м’якою оббивкою у ліжку зручно читати або дивитись телевізор. Під ліжком є достатньо місця, щоб розмістити коробки для зберігання – чудово підійдуть для ковдр чи постільної білизни. Під каркасом ліжка зручно пилососити. VISSLE чохол м'який на дотик і виготовлений з переробленого поліестеру.

Дизайнер:

Lisa Hilland

Корисна інформація:

Матрац та постільна білизна продаються окремо. Рейкова основа ліжка та центральний брус додаються. Спинка узголів’я оздоблена нетканим матеріалом чорного кольору.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Пропилососьте. Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду