Килим безворсовий IKEA LOVRUP синій ручна робота 133x195 см (304.385.42)

Виробник: IKEA
Модель: 304.385.42
5 691 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 195 см Ширина: 133 см Товщина: 10 мм Поверхня: 2.59 м² Вага: 2740 гр/m²

Опис і розміри товару:

80% вовна, 20% бавовна

Головні риси:

Краса в неповторності – кожен килим, сплетений вручну, унікальний. Цей килим виготовлений вручну вмілими майстрами, що працюють в Індії та Бангладеш в організованих ткацьких центрах із хорошими умовами праці та справедливою оплатою. Килим зроблений із вовни, що робить його стійким до бруду та зносостійким. Ідеально підійде для вітальні або столової, адже поверхня плаского плетіння не заважатиме рухати стільці та полегшить прибирання пилососом. Підходить для усіх видів підлогового покриття, навіть з підігрівом.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Ручне ткання. Для цього килима знадобиться 1 STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзна підкладка (165x235 см). Вкоротіть за потреби. Для більшої безпеки та комфорту користуйтеся STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзною підкладкою; рекомендується стелити під увесь килим.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Регулярно чистьте й перевертайте килим. Із нових килимків висипається вовна, тому спочатку чистьте їх якнайчастіше. Сухі плями: одразу видаліть бруд, обережно зішкрібаючи його в напрямку до середини плями. Вогкі плями; не терти. Покладіть на пляму паперові рушники, а потім потріть пляму тканиною, змоченою м’яким мийним засобом. Професійна чистка килима за потреби.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду