Бездротовий зарядний пристрій IKEA NORDMARKE білий коркове дерево (304.239.13)

Виробник: IKEA
Модель: 304.239.13
1 416 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 31 см Ширина: 13 см Висота: 17 мм Довжина кабеля: 1.9 м

Опис і розміри товару:

Корпус / основа: Полікарбонат / ABS пластик Розпірка: Синтетичний каучук

Головні риси:

Ви можете зручно заряджати смартфон бездротовим способом. Якщо ваш телефон підтримує бездротову зарядку, поставте його на зарядну табличку. Ви можете одночасно заряджати до 3 телефонів, оскільки зарядний пристрій має 3 індивідуальні точки зарядки. Після того як помістити телефон на зарядний пристрій, загориться індикатор. Потім світло тьмяне, щоб не турбувати вас, наприклад, коли ви лягаєте спати. Корк - це природний матеріал, що пропонує різноманітні кольори та зовнішній вигляд. Вам більше не потрібно шукати загублені зарядні пристрої та розплутати заплутані кабелі.

Дизайнер:

David Wahl

Корисна інформація:

Сертифікований за стандартом бездротового заряджання QI та сумісний з усіма смартфонами та пристроями, сертифікованими за стандартом QI. Напруга роз’єму USB: 5 В пост. струму. Якщо акумулятор повністю розряджений, може знадобитися кілька хвилин, перш ніж він почне заряджатись. Це цілком нормально. Коли почнеться заряджання, на телефоні з’явиться символ у вигляді батареї. Час заряджання може змінюватися залежно від ємності батарейки, рівня заряджання, строку служби батарейки та температури навколишнього середовища. Пристрої можуть нагріватися під час заряджання; це цілком нормально, вони знову поступово охолонуть після повного заряджання. Індукційна потужність зарядки: 3x5W. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Цей виріб та всі бездротові зарядні пристрої IKEA були протестовані та сертифіковані Qi для безпечного використання. Продукт сумісний із усіма сертифікованими Qi смартфонами та пристроями.

Інструкція з догляду:

Від’єднайте зарядний пристрій від джерела живлення, якщо його необхідно очистити. Щоб очистити зарядний пристрій, протріть вологою ганчіркою. Ніколи не занурюйте зарядний пристрій у воду.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду