Туалетний столик із дзеркалом IKEA HEMNES білий 100x50 см (303.744.13)

Виробник: IKEA
Модель: 303.744.13
6 641 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Ширина: 100 см Глибина: 50 см Висота: 159 см

Опис і розміри товару:

Верхня панель: ДСП, Меламінова плівка Рейка: Масив бука, Акрилова фарба Бокова панель/ Задня панель/ Верхня частина рами/ Фронтальна панель шухляди: ДВП, Акрилова фарба Ніжка: Формовані шари ДВП, Акрилова фарба Дзеркало: Скло Скло: Загартоване скло Бокова панель шухляди/ Задня стінка шухляди/ Перегородка: Масив сосни Дно шухляди: ДВП, Паперова плівка

Головні риси:

У двох маленьких шухлядах та більшій шухляді під туалетним столиком достатньо місця для косметики та прикрас. Не потрібно хвилюватися за появу плям, адже стільницю з тривкого скла легко протирати. На задній поверхні — захисна плівка, завдяки якій уламки скла не посиплються, якщо дзеркало розіб'ється.

Дизайнер:

Carina Bengs

Корисна інформація:

Меблі мають кріпитися до стіни захисними кріпленнями, які входять до комплекту, та перешкоджають їх перекиданню, якщо на них залізе або повисне дитина. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Підходить для інших меблів HEMNES ХЕМНЕС серії.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною. Протирати тканиною, змоченою водою або засобом для миття вікон. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду