Тумба із шухлядами IKEA GALANT чорний 80x80 см (303.651.59)

Виробник: IKEA
Модель: 303.651.59
13 291 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 80 см Глибина: 45 см Висота: 80 см

Опис і розміри товару:

Верхня панель: ДСП, Шпон для попелу, Пляма, Ясний акриловий лак, Паперова фольга, Пластикова обробка Бічна панель: ДСП, Шпон для попелу, Пляма, Простий акриловий лак, Паперова фольга, Картонна папір Задня панель: ДСП, Шпон з ясена, Пляма, прозорий акриловий лак, паперова фольга Нижня панель: ДСП, меламінова фольга, край пластику Стійка ящика: ДСП, Шпон золи, Пляма, прозорий акриловий лак, Пластикова окантовка Дно ящика: ДСП, меламінова фольга Перегородка: ДВП, акрилова фарба

Головні риси:

10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Ви можете встановити власний код для кодового замка та безпечно зберігати свої документи й канцелярське приладдя. Завдяки вбудованим амортизатором шухляда закривається м’яко та безшумно. Встановіть додатковий модуль на інші зверху, щоб оптимально використати місце на стінах і звільнити підлогу. Стопори зупиняють шухляду, щоб ви не витягли її занадто далеко. На гачок, що додається, можна вішати сумки або інші речі, навіть якщо є додатковий модуль, встановлений зверху.

Дизайнер:

K Malmvall/E Lilja Löwenhielm

Корисна інформація:

Шафка перевірялась на придатність до використання в офісі та відповідає вимогам безпеки, міцності та стійкості, вказаних у таких стандартах: EN 14073, EN 14074, ANSI/BIFMA x5.9 та ISO-7170. Можна доповнити GALANT ГАЛАНТ додатковим модулем (80x80 см).

Інструкція з догляду:

Витріть начисто з використанням м’якого мильного розчину. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду