Килим IKEA STADSDEL 130x133 см (303.619.10)

Виробник: IKEA
Модель: 303.619.10
760 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 130 см Ширина: 133 см Поверхня: 1.72 м²

Опис і розміри товару:

Ворс: 100% нейлон Основна тканина: 100% поліпропілен Підкладка: Синтетичний каучук

Головні риси:

Отруйся і йди! Цей килимок має вулиці, будинки, ферми, школи, цирк, футбольне поле, залізничні колії та багато іншого - як у місті. Прекрасно доповнюються автомобілями та персонажами із серії LILLABO. Гра дітей може бути важким викликом для навколишнього середовища, включаючи килими. Ось чому цей килимок був виготовлений з міцних волокон, стійких до плям, за якими легко доглядати.

Дизайнер:

Sara N Bergman

Корисна інформація:

Рекомендовано для дітей віком від 18 місяців. Цей виріб має термопластичну гумову поверхню (TPE) для запобігання ковзанню. Щоб функція протиковзання працювала, важливо, щоб поверхні та підлоги виробу були чистими та без пилу.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Регулярно чистьте й перевертайте килим. Сухі плями: одразу видаліть бруд, обережно зішкрібаючи його в напрямку до середини плями. Вогкі плями; не терти. Покладіть на пляму паперові рушники, а потім потріть пляму тканиною, змоченою м’яким мийним засобом. Професійна чистка килима за потреби.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду