Килим IKEA PERSISK GABBEH L довгий ворс ручна робота 110x175 см (302.992.25)

Виробник: IKEA
Модель: 302.992.25
23 741 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 175 см Ширина: 110 см Поверхня: 1.93 м² Накрити щетиною: 5000 гр/m² Товщина щетини: 18 мм Максимальна довжина волосся: 24 мм Мін. Довжина волосся: 12 мм

Опис і розміри товару:

100% вовна

Головні риси:

Виготовлений вручну кваліфікованими майстрами, що робить його унікальним, коли мова йде про візерунок і розмір. Східні вузли та якісна шерсть роблять килим дуже міцним. Килим зроблений із вовни, що робить його стійким до бруду та зносостійким. Високий і щільний ворс поглинає звук і створює м’яку, приємну на дотик поверхню.

Дизайнер:

Корисна інформація:

Для більшої безпеки та комфорту користуйтеся STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзною підкладкою; рекомендується стелити під увесь килим. Для цього килима знадобляться 2 STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзні підкладки (65x125 см). Вкоротіть за потреби.

Інструкція з догляду:

Вакуумуйте відповідно до напрямку волосся і регулярно обертайте килим, щоб тривалий час його підтримувати у хорошому стані. Сухі плями: одразу видаліть бруд, обережно зішкрібаючи його в напрямку до середини плями. Вогкі плями; не терти. Покладіть на пляму паперові рушники, а потім потріть пляму тканиною, змоченою м’яким мийним засобом. Професійна чистка килима за потреби.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду