Набір каструль IKEA OUMBARLIG (302.864.16)

Виробник: IKEA
Модель: 302.864.16
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Опис і розміри товару:

Кришка/ Основні частини/ Ручка/ Дно/ Ручка: Нержавіюча сталь Основні частини: Нержавіюча сталь, Покриття Teflon(R) Platinum Plus Дно: Нержавіюча сталь, Алюміній

Головні риси:

Підходить для всіх видів плит, включно з індукційними. Товсте дно має шар теплопровідного алюмінію між двома шарами нержавіючої сталі. Забезпечує рівномірне нагрівання: їжа не пригорає та не прилипає до поверхні. Сковорідка з протипригарним покриттям Teflon® Platinum Plus надзвичайно міцна та підходить для щоденного використання. Отвір для виходу пари зменшує тиск, щоб рідина не википала. Зроблено з нержавіючої сталі — міцного та простого в догляді матеріалу. Під кришкою вміст каструлі дійде до кипіння швидше, що заощаджує час, енергію, гроші, а також зменшує шкідливий вплив середовище на довкілля. Повністю зроблено з металу, тому можна використовувати в духовці.

Дизайнер:

Корисна інформація:

Комплект: Каструля з кришкою об’ємом 5 л, каструля з кришкою об’ємом 3 л, сотейник із кришкою об’ємом 2 л і сковорідка діам. 28 см. Помийте виріб перед першим використанням. В антипригарному покритті цього виробу не використовується ПФОА (перфтороктанова кислота).

Інструкція з догляду:

Каструлі та сотейник можна мити в посудомийній машині. Сковороду слід мити вручну. Можна використовувати на газовій плиті. Можна використовувати на індукційній плиті. Можна використовувати на склокерамічній плиті. Можна використовувати на чавунній плиті. Можна ставити в духовку.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду