Шина накладна IKEA BESTA сріблястий 60 см (302.848.46)

Виробник: IKEA
Модель: 302.848.46
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Довжина: 60 см

Опис і розміри товару:

Гальванізована сталь

Головні риси:

Накладна шина посилює конструкцію, тому з нею легше та безпечніше кріпити BESTÅ БЕСТО каркас до стіни. Шина кріпиться шурупами на стійці каркаса стіни й має багато отворів, тож завжди можна знайти отвір навпроти стійки. За допомогою з’єднувача, що додається, можна повісити кілька рамок поруч і вирівняти їх на однаковій висоті.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Для монтування BESTÅ БЕСТО каркасів на стіну вам знадобиться підвісна рейка. Для каркасів завширшки 120 см потрібні 2 BESTÅ БЕСТО підвісні рейки. Для каркасів завширшки 60 см потрібна 1 BESTÅ БЕСТО підвісна рейка. Підвісну рейку не можна використовувати з BESTÅ БЕСТО тумбами для телевізора. Переконайтеся, що відстань між верхом каркаса та стелею складає щонайменше 5 см. Це необхідна умова для монтування каркаса на підвісну рейку. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Витирайте насухо чистою тканиною. Перевіряйте щоденно, щоб всі кріплення були належно затягнуті. Затягніть додатково, якщо потрібно.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду