Матрац із пінополіуретану IKEA MOSHULT жорсткий білий 90x200 см (302.723.39)

Виробник: IKEA
Модель: 302.723.39
94 991 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Довжина: 200 см Ширина: 90 см Товщина: 10 см

Опис і розміри товару:

Оббивка: 64% бавовна, 36% поліестер М’яка тканина: Поліестерна вата Підкладка: Нетканий поліпропілен

Головні риси:

Отримайте повноцінну підтримку та комфорт з матрацом із пружного пінополіуретану. Легко тримати в чистоті, адже чохол можна знімати та прати в пральній машині. Застібка-блискавка безпечна для дітей, оскільки ми прибрали із застібки язичок. Щоб розстібнути та застібнути її, вставте у вушко канцелярську скріпку. Обов’язково виймайте скріпку після використання. Легко переноситься у вигляді рулону. 25-річна гарантія. Детальніше про умови гарантії — у гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Можна доповнити рейковим днищем ліжка або основою для матраца. Усі наші матраци можна починати використовувати одразу, однак пам’ятайте, що запакований матрац остаточно відновить свою форму та стане зручним приблизно через 72 год. Вашому тілу також знадобиться кілька тижнів, щоб звикнути до нового матраца. Матрац може мати яскраво виражений запах, коли відкрити упаковку. Запах не шкідливий і не токсичний та зникне з часом. Провітрювання та очищення пилососом допоможе швидше позбавитись запаху.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 60°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду