Стіл відкидний IKEA NORBERG білий 74x60 см (301.805.04)

Виробник: IKEA
Модель: 301.805.04
1 226 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 74 см Глибина: 60 см Висота комплекту: 43 см

Опис і розміри товару:

Стільниця/ Верхня рейка: ДСП, АБС-пластик, Ламінат (меламін) Підстілля/ Кріпильна пластина: Сталь, Епоксидне/поліефірне порошкове покриття Пластикові частини: Армований поліамідний пластик, Поліетилен, Поліпропілен Пружина: Нержавіюча сталь Штифт: Сталь

Головні риси:

Коли стіл складений, він перетворюється на практичну поличку для різних дрібниць. Стіл можна складати, що допоможе зберегти місце, коли він не використовується. Завдяки меламіновому покриттю стільниця зносостійка й проста в догляді.

Дизайнер:

Marcus Arvonen

Корисна інформація:

На 2 особи. Для використання на висоті столу: прикріпіть стіл до стіни так, щоб його верхній край сягав висоти прибл. 74 см. Для використання на висоті барного столу: прикріпіть стільницю до стіни так, щоб її верхній край сягав висоти прибл. 95 см або 106 см, залежно від висоти сидіння барного стільця. Для забезпечення більшої надійності через два тижні після складання повторно затягніть шурупи та надалі - у разі потреби. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Рекомендовано для використання лише в приміщенні.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною. Задля найкращої якості, перезатягніть шурупи за потреби.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду