Стілець-драбина IKEA BEKVAM береза 50 см (301.788.79)

Виробник: IKEA
Модель: 301.788.79
665 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 43 см Глибина: 39 см Висота: 50 см Максимальне навантаження: 100 кг

Опис і розміри товару:

Рама: Суцільна береза Сходи / Стільниця: Суцільна береза, Клей

Головні риси:

Стілець-драбина допомагає дістати речі, що знаходяться високо. Легко пересувати за проріз-ручку на верхній сходинці стільця-драбини. Масив дерева — зносостійкий натуральний матеріал, поверхню якого за необхідності можна відшліфувати й обробити. Береза – це тверда деревина з прямошаровою текстурою, світлим забарвленням та світло-коричневими вузлами. З часом матеріал змінює відтінок - від кремового до світло-бурштинового. Цей стілець-драбина був протестований на відповідність нашим найсуворішим стандартам щодо стабільності, довговічності та безпеки, тому будьте певні – він витримає багато років щоденного використання.

Дизайнер:

Nike Karlsson

Корисна інформація:

Щоб забезпечити максимальну якість, за необхідності підтягніть гвинти. Не фарбуйте стілець-драбину звичайною фарбою, адже на ній можна послизнутись. Як варіант, обробіть її BEHANDLA БЕХАНДЛА лесувальною фарбою, яка зробить поверхню зносостійкою, менш слизькою та більш індивідуальною.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною. Задля найкращої якості, перезатягніть шурупи за потреби.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду