Кутова кухонна шафа IKEA KNOXHULT сірий 100x91 см (204.861.28)

Виробник: IKEA
Модель: 204.861.28
4 275 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Глибина: 61.0 см Висота: 91.0 см Ширина: 100.0 см Довжина стільниці: 122 см

Опис і розміри товару:

Кухонна шафа/ Поперечина: ДСП, Меламінова плівка, Окантовка з пластику, Окантовка з пластику Дверцята: ДВП, Пластикова плівка, Окантовка з пластику, Окантовка з пластику Задня стінка: ДВП, Акрилова фарба Стільниця: ДСП, Ламінат високого тиску (меламін), Папір, Окантовка з пластику

Головні риси:

Використовувати лише для автономної, склокерамічної чи газової плити. Підходить для кухні Г- та U-подібної форми. Зберігайте каструлі, сковорідки та інший посуд у містких шафах. Поєднуйте KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ модулі на свій смак, щоб створити власне рішення. Внутрішні аксесуари, рішення для сортування сміття та освітлення зроблять вашу кухню більш функціональною. Меламінове покриття на каркасі та дверцятах шафи стійке до появи плям та просте в догляді. Вологостійка, жаротривка та стійка до подряпин ламінована стільниця, проста в догляді. Дверцята можна розмістити з будь-якого боку, а петлі підійдуть для дверцят будь-якої висоти, ширини та глибини. Шафа стоїть стійко навіть на нерівній підлозі завдяки регульованим ніжкам. Зробіть KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ кухню особливою – оберіть ручки на свій смак.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Комплект: шафа, дверцята, робоча поверхня, ніжки, цоколь, полички, петлі та кріплення. Ручки продаються окремо. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Щоб зберегти початковий стан ламінованої робочої поверхні, не ріжте продукти ножем безпосередньо на поверхні, використовуйте дошку для нарізання. Не тягніть предмети з гострими краями по поверхні, так її можна подряпати. Можна доповнити захисним покриттям для полиць, щоб вберегти поверхню від подряпин від важких каструль та сковорідок.

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому мийному засобі або мильному розчині. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду