Каркас ліжка з оббивкою IKEA IDANAS темно-сірий 160x200 см (204.589.41)

Виробник: IKEA
Модель: 204.589.41
15 191 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 222 см Ширина: 167 см Висота вершини: 121 см Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 160 см

Опис і розміри товару:

Опорна рейка: ДСП, масив дерева, ДВП Підрамник: фанера, масив дерева Бічна рейка: ДСП Наповнювач: Пінополіуретан 20 кг/куб.м Узголів'я ліжка / ліжко: масив дерева Поперечина: Ламінований брус з клеєного шпону Ніжка: масив дуба, олія Тканина / підкладка: 100% поліестер Підкладка / кришка, дно: 100% поліпропілен Застібка на липучці / блискавка: поліамідний пластик

Головні риси:

М'яка рама ліжка IDANÄS має товстий, похилий підголівник, який забезпечує зручну підтримку спини - ідеально підходить для ледачих ранків та довгих вечорів під час читання газет чи цікавої книги в ліжку. Класичне стьобання на ґудзиках робить узголів'я голови справжнім привертанням уваги у кожній спальні. Оббивка м'яка на дотик і робить постільний режим ще затишнішим. Тверді дерев'яні ніжки, покриті дубовим шпоном, міцні та довговічні - і доповнюють класичний дизайн. Створіть узгоджену спальню, поєднуючи цей каркас ліжка з іншими меблями серії IDANÄS. Легко зібрати завдяки спрощеному процесу складання з меншою кількістю ступенів та арматури. Темно-сіра тканина GUNNARED міцна і надає спальні позачасовий стиль. Під ліжком є достатньо місця, щоб розмістити коробки для зберігання – чудово підійдуть для ковдр чи постільної білизни. Під каркасом ліжка зручно пилососити. Регульовані бічні панелі ліжка дають змогу використовувати матраци різної товщини.

Дизайнер:

Francis Cayouette

Корисна інформація:

Центральний брус і рейкова основа ліжка додаються. Матрац та постільна білизна продаються окремо. Спинка узголів’я оздоблена нетканим матеріалом чорного кольору.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Пропилососьте. Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду