Відкрита гардеробна шафа IKEA IDANAS білий 59x211 см (204.588.42)

Виробник: IKEA
Модель: 204.588.42
6 641 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 59.0 см Глибина: 49.0 см Висота: 211.0 см

Опис і розміри товару:

Ніжка/ Штанга для одягу: Масив деревини, Акрилова фарба Верхня панель: ДВП і паперовий наповнювач у формі стільників (100% переробленого паперу), Акрилова фарба, Акрилова фарба Верхня рейка/ Середня рейка/ Задня панель: ДСП, Акрилова фарба, Окантовка з пластику Знімна полиця/ Нижня панель: ДВП, Акрилова фарба Бокова панель: ДВП, Акрилова фарба, Окантовка з пластику Фронтальна панель: ДВП, Акрилова фарба, Окантовка з пластику, Акрилова фарба

Головні риси:

Оселя має бути безпечним місцем для всієї родини. Тому в комплекті додаються кріплення, щоб гардероб можна було прикріпити до стіни. Одяг можна буде легко оглянути та зняти. Можна використовувати двома способами залежно від потреб і уподобань. Знімна полиця дає змогу легко пристосувати до своїх потреб місце для зберігання. Можна використовувати окремо або поєднати з іншими меблями IDANÄS ІДАНОС серії на свій смак. Легко та швидко встановлюється завдяки клиноподібним розпірним дюбелям, що стають в отвори.

Дизайнер:

F Cayouette/J Karlsson

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! РИЗИК ПЕРЕКИДАННЯ — Незакріплені меблі можуть перекинутися. Меблі повинні бути прикріплені до стіни за допомогою кріплення, що додається, щоб уникнути ризику перекидання. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду