Каркас кушетки IKEA FYRESDAL 80x200 см (204.243.62)

Виробник: IKEA
Модель: 204.243.62
7 591 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 207 см Ширина: 88 см Висота: 94 см Ширина ліжка: 163 см Довжина ліжка: 207 см Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 80 см

Опис і розміри товару:

Сталь, Епоксидне/поліефірне порошкове покриття

Головні риси:

Класичний каркас зі сталі з порошковим покриттям легко підтримувати в чистоті. Лаконічний дизайн дасть вам змогу самостійно визначити стиль — мінімалістичний або з яскравими візерунками. М’які та об’ємні подушки як опора для спини легко перетворять кушетку на зручний диван або крісло-ліжко. Перетворіть диван на односпальне ліжко без зайвих зусиль. Це рішення ідеально підходить для кімнати підлітка або будь-якого невеликого приміщення. Кушетка легко трансформується в додаткове спальне місце для гостей. Просто підніміть та витягніть основу ліжка, щоб перетворити кушетку на двоспальне ліжко. Удень ковдри й подушки можна прибирати у великі чохли й використовувати як диванні подушки. Практичне рішення для зберігання й зручна опора для спини!

Дизайнер:

K Hagberg/M Hagberg

Корисна інформація:

Щоб створити двоспальне ліжко - підніміть і витягніть додаткову основу ліжка. Матрац та постільна білизна продаються окремо. Можна зберігати речі під ліжком у RÖMSKOG РОМСКОГ ящиках для ліжка. У комплект входить сталеве дно ліжка.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду