Комод з 6 шухлядами IKEA MALM білений дуб дзеркальне скло 40x123 см (204.035.95)

Виробник: IKEA
Модель: 204.035.95
4 741 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 40 см Глибина: 48.5 см Висота: 123 см Ширина ящика (всередині): 32 см Глибина ящика (внутрішня): 43 см

Опис і розміри товару:

Верхня панель / Бічна панель / Ящик спереду / Плінтус передній / Передня рейка: ДСП, Шпон дуба, Тонований прозорий акриловий лак Задня стінка: ДВП Посилена рейка, спинка / Нижня панель / Полка: ДСП Дно шухляди: ДВП, Акрилова фарба (друкований малюнок) Дзеркало: Скло Захисний матеріал: поліефірні волокна

Головні риси:

Оселя має бути безпечним місцем для всієї родини. Тому в комплекті додаються кріплення, щоб комод можна було прикріпити до стіни. Вбудоване дзеркало. Під дзеркалом є відділення з повсті, яке ідеально підходить для зберігання годин і аксесуарів для макіяжу. Високий комод створює місце для зберігання й не займає багато простору. Завдяки шпону з натуральної деревини цей комод чудово виглядатиме навіть через багато років. Шухляди з плавним ходом і стопорним механізмом.

Дизайнер:

Eva Lilja Löwenhielm

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! РИЗИК ПЕРЕКИДАННЯ — Незакріплені меблі можуть перекинутися. Меблі повинні бути прикріплені до стіни за допомогою кріплення, що додається, щоб уникнути ризику перекидання. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі. У великому ящику вміститься близько 5 пар складених штанів або 10 футболок.

Інструкція з догляду:

Протирати тканиною, змоченою водою або засобом для миття вікон. Витирайте насухо чистою тканиною. Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду