Подушка для годування IKEA LEN сірий 60x50x18 см (204.002.43)

Виробник: IKEA
Модель: 204.002.43
760 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 60 см Ширина: 50 см Висота: 18 см Вага наповнення: 1030 гр Ваги: 1125 гр

Опис і розміри товару:

Наволочка: 55% ліоцелл, 45% бавовна Внутрішня тканина: 100% бавовна Наповнювач: 100 % поліестер - холлофайбер (100% з перероблених матеріалів)

Головні риси:

Під час годування дитини, дуже важливим є безпечне та зручне положення тіла. Ця подушка для годування піднімає дитину вище, що зменшує навантаження на ваші плечу, руки та спину. Зручна подушка, яка забезпечить необхідну підтримку дитині та її мамі, починаючи з першого годування і до перших кроків. Еластична та зручна подушка для годування. Залишається на місці, навіть якщо ви змінюєте положення тіла, щоб сісти зручніше. Чохол виготовлено з екологічно чистої бавовни та ліоцеллу — м’яких та приємних на дотик натуральних матеріалів. Проста у догляді, адже і подушку, і знімний чохол можна прати у пральній машині за температури 60°С.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Не залишайте дитину без нагляду поруч із подушкою для годування. Рекомендовано для дітей будь-якого віку.

Інструкція з догляду:

Усадка макс. 4%. Машинне прання, макс. 60°C, стандартний режим. Не відбілювати. Машинна сушка за низької температури (макс. 60°C). Прасувати макс. за 200°C. Не піддавати хімічному очищенню. Машинне прання, макс. 60°C, стандартний режим. Не відбілювати. Машинна сушка за стандартної температури (макс. 80°C). Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду