Змішувач для кухні IKEA TOLLSJON чорний (203.416.92)

Виробник: IKEA
Модель: 203.416.92
8 541 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 22 см Висота: 46 см

Опис і розміри товару:

Латунь, Металізований

Головні риси:

10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Міцні та стійкі керамічні диски вставки змішувача витримують значну силу тертя, що виникає під час зміни температури води. Акумулятор має дві функції, тому ви можете перемикатися між концентрованим та душовим спреєм. Знімна ручка душу полегшує миття та промивання посуду. Зі зворотним клапаном для запобігання зворотному потоку.

Дизайнер:

Brickstad/Palleschitz/Petersén

Корисна інформація:

Якщо ви маєте сумніви щодо встановлення обладнання, зверніться до фахівця. Встановлення обладнання має проводитись відповідно до чинних місцевих будівельних та сантехнічних норм. Інструмент включений для легкої установки акумулятора. В комплекті з'єднувальні шланги діаметром 10 мм (3/8 "). Довжина: 35 см. Максимальна температура гарячої води - 80 ° C Цей кран призначений для використання у водяних установках високого тиску. Випробувано для роботи з максимальним тиском 10 бар (1000 кПа). Рекомендований діапазон робочого тиску становить 1,0-5,0 бар (100 кПа - 500 кПа).

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому мийному засобі або мильному розчині. Використовуйте суху ганчірку для очищення. Не використовуйте порошки для чищення, металеві скребки або мийні засоби, що розчиняють кальцій, окислюють або містять спирт чи абразивні елементи.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду