Змішувач для кухні IKEA GAMLESJON чорний (203.416.73)

Виробник: IKEA
Модель: 203.416.73
3 791 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Висота: 36 см

Опис і розміри товару:

Латунь, Металізований

Головні риси:

10-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Міцні та стійкі керамічні диски вставки змішувача витримують значну силу тертя, що виникає під час зміни температури води. Високий носик змішувача полегшує миття посуду, зокрема великих каструль. Хромована латунь має тверду стійку поверхню, яку легко чистити. Вбудований в кран аератор підтримує потрібний напір, але зменшує витрати води й електроенергії.

Дизайнер:

Brickstad/Palleschitz/Petersén

Корисна інформація:

Якщо ви маєте сумніви щодо встановлення обладнання, зверніться до фахівця. Встановлення обладнання має проводитись відповідно до чинних місцевих будівельних та сантехнічних норм. Для установки в 35 мм отвір в мийці / стільниці товщиною не більше 70 мм. Кухонний змішувач можна використовувати в установках високого тиску. Випробовується при максимальному тиску 10 бар (1000 кПа). Рекомендований тиск: 1,0 - 5,0 бар (100 кПа - 500 кПа). Включає водоенергетичний аератор (5,5 л / хв) для установок високого тиску. В комплекті з'єднувальні шланги діаметром 10 мм (3/8 "). Довжина: 35 см. Інструмент включений для легкої установки акумулятора. Максимальна температура гарячої води - 80 ° C Поворотний носик: 360 °.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною. Для видалення вапняного нальоту використовуйте розчин звичайного білого оцту і промивайте водою. Витріть вологою ганчіркою з м'яким мийним засобом або милом. Не використовуйте порошок для чищення, металеві скребки, засоби для видалення накипу або інші мийні засоби, що містять кислоту, спирт або абразивні елементи.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду