Килим безворсовий IKEA HALVED ручна робота 170x240 см (203.282.28)

Виробник: IKEA
Модель: 203.282.28
6 641 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 240 см Ширина: 170 см Товщина: 6 мм Поверхня: 4.08 м² Вага: 1970 гр/m²

Опис і розміри товару:

Верхній шар: 100% чиста жива шерсть Плетіння: 100% бавовна

Головні риси:

Виготовлено вручну вмілими майстрами, тому кожен виріб унікальний. Зроблено в Індії в організованих ткацьких центрах з хорошими умовами праці та справедливою оплатою. Довговічна, стійка до бруду вовняна поверхня робить цей килим ідеальним вибором для розташування у вітальні або під обіднім столом. Легко пилососити завдяки пласкій поверхні.

Дизайнер:

N Kapitza/P Kapitza

Корисна інформація:

Для більшої безпеки та комфорту користуйтеся STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзною підкладкою; рекомендується стелити під увесь килим. Для цього килима знадобиться 1 STOPP FILT СТОПП ФІЛЬТ протиковзна підкладка (165x235 см). Вкоротіть за потреби. Ручне ткання.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню. Регулярно чистьте й перевертайте килим. Сухі плями: одразу видаліть бруд, обережно зішкрібаючи його в напрямку до середини плями. Вогкі плями; не терти. Покладіть на пляму паперові рушники, а потім потріть пляму тканиною, змоченою м’яким мийним засобом. Професійна чистка килима за потреби. Під час чищення килима пилососом користуйтеся стандартною підлоговою насадкою, а не обертовою щіткою.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду