Гардероб IKEA BUSUNGE білий 80x139 см (203.057.07)

Виробник: IKEA
Модель: 203.057.07
5 691 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 80 см Глибина: 52 см Висота: 139 см

Опис і розміри товару:

Верхня панель/ Знімна полиця: ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (100% перероблений), ДВП, Акрилова фарба, Окантовка з пластику Бокова панель: ДВП, ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (100% перероблений), ДВП, Пластикова плівка, Окантовка з пластику Нижня панель: ДСП, Наповнювач у формі стільників з паперу (100% перероблений), ДВП, Окантовка з пластику, Акрилова фарба, Окантовка з пластику Дверцята: ДСП, Акрилова фарба, Окантовка з пластику Спинка: ДСП, Пластикова плівка, Паперова плівка

Головні риси:

Висоту штанги для одягу та полиці можна регулювати відповідно до зросту дитини. Завдяки вбудованому амортизатору дверцята зачиняються повільно, м’яко та безшумно. Прорізані ручки з прозорою пластиковою основою захищають від пилу та бруду і водночас дають змогу побачити, що всередині. Ця гардеробна шафа має м’яко заокруглені краї та приховані кріплення. Достатня глибина для стандартних вішаків.

Дизайнер:

Carl Öjerstam

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! РИЗИК ПЕРЕКИДАННЯ — Незакріплені меблі можуть перекинутися. Меблі повинні бути прикріплені до стіни за допомогою кріплення, що додається, щоб уникнути ризику перекидання. Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. 2 регульовані полиці та 1 штанга для одягу додаються; за необхідністю легко регулюються.

Інструкція з догляду:

Протирати вологою тканиною. Використовуйте суху ганчірку для очищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду