Парасоля IKEA LJUSTERO бежевий 400 см (202.603.13)

Виробник: IKEA
Модель: 202.603.13
3 791 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Висота: 295 см Діаметр: 400 см Діаметр основи: 48 мм

Опис і розміри товару:

Брус / рамка: Сталь, Поліестерне порошкове покриття Тканина: 100% поліестер

Головні риси:

Тканина забезпечує чудовий захист від ультрафіолетових променів, тому що має індикатор UPF (Ultraviolet Protection Factor) 50+, що означає, що вона блокує 98% УФ-випромінювання. Парасольку легко розгорнути і скласти за допомогою рукоятки. Отвір вентиляції зменшує потужність вітру і дозволяє циркулювати тепла. Тканина можна прати в пральній машині, завдяки чому виріб легко зберігати в чистоті.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Основа парасольки продається окремо. Може комплектуватися кришкою парасольки TOSTERÖ (220 см). Підходить для основи парасольки (56 см) або. Парасолька не забезпечує захист від відбитого або розсіяного сонячного ультрафіолетового випромінювання. Парасольку потрібно прикріпити до чогось міцного, наприклад, до стіни чи дерева, а також до землі за допомогою прикріпленого мотузку. Набір не містить колів для закріплення парасольки в землі. Завжди складайте парасольку, коли не використовуєте її, і не використовуйте її, коли дме вітер.

Інструкція з догляду:

Найкращий спосіб продовжити термін служби парасолі - це регулярно чистити її, захищати кришкою, коли вона не використовується, і зберігати її в прохолодному сухому приміщенні після закінчення сезону. Машинне прання, макс. 40°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду