Акварельні фарби IKEA MALA (201.932.67)

Виробник: IKEA
Модель: 201.932.67
237 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Опис і розміри товару:

Пластикові частини: Поліпропілен, ПЕТ пластик Пензлик: Масив берези Щетина: Поліамідний пластик Металева частина: Алюміній

Головні риси:

Фарбуйте в яскраві кольори, які легко змішуються і дозволяють дітям створювати свої власні кольори. Весело та просто у використанні. Чашки з водою стійкі в коробці, а пензлі створені так, щоб зручно лежати в руці дитини, полегшуючи малювання. Практичний контейнер, який ваша дитина може використовувати для зберігання та носіння своїх малярських приладдя. В MÅLA МОЛА серії використовуються виключно нетоксичні матеріали, адже ми піклуємося про безпеку майбутнього покоління.

Дизайнер:

S Fager/C Tubertini

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! РИЗИК УДУШЕННЯ! Дрібні частини. Не призначено для дітей віком до 3 років. Комплект: 14 різнокольорових дощечок, підставка, 2 чашки для води та 2 пензлі. Акварель залишає незмивні плями на більшості поверхонь та матеріалів; однак слідів можна позбутися, якщо відразу застосувати засіб для видалення плям. Вимийте пензлі, чашки та коробку водою. Мийте лише вручну. Вимийте дощечки водою та видаліть надлишок вологи. Рекомендовано для дітей віком від 3 років. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Інструкція з догляду:

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду