Холодильник IKEA HUTTRA 108/18 л (104.999.18)

Виробник: IKEA
Модель: 104.999.18
14 241 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина: 59.7 см Глибина: 54.5 см Висота: 81.9 см Обсяг, холодильник: 108 л Ємність морозильної камери: 18 л Ваги: 32.80 кг Довжина кабеля: 235 см

Опис і розміри товару:

Головні риси:

5-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Регульовані полиці із загартованого скла дозволяють вам підлаштувати простір під свої потреби та створити гнучкі рішення. Його можна розмістити під стільницею між шафами, що робить його ідеальним для невеликих кухонь. Вбудований світлодіод висвітлює кожен кут. Цибулина не потребує технічного обслуговування і повинна тривати весь термін експлуатації вашого обладнання, завдяки чому можна легко побачити, які продукти та напої є у морозиві. Гладкі відсіки, регульовані двері та полиці полегшують прибирання З’єднані разом; може комплектуватися дверима в тій же конструкції, що і решта кухні.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Клас енергоефективності: F (від G до A). Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Ви можете вибрати, монтувати двері праворуч або ліворуч. Повну інформацію щодо встановлення та використання цього товару можна знайти в Інструкціях зі складання. 2 регульовані полиці додаються. 2 контейнери включені. 1 яєчний лоток в комплекті. Включає скребок для льоду. Стільниця, двері, плінтус та ручки продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду