Матрац із блоком незалежних пружин IKEA VATNESTROM жорсткий натуральний 140x200 см (104.763.99)

Виробник: IKEA
Модель: 104.763.99
24 691 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 200 см Ширина: 140 см Товщина: 26 см

Опис і розміри товару:

Оббивка/ Оббивка/ Оббивка/ Оббивка, нижня: 100% бавовна Наповнювач: Вата з поліактидного волокна (PLA) Наповнювач: Латексна піна Оббивка, бокова: 53% льон, 47% віскоза/штучний шовк Наповнювач внутрішньої панелі/ Простирадло: Вовняна вата, 100% бавовна Ручки: 53% льон, 47% віскоза/штучний шовк, 100% бавовна Блок незалежних пружин: Сталь Захисна підкладка: Кокосове волокно та натуральний латекс

Головні риси:

Натуральні матеріали, такі як натуральний латекс, кокосове волокно, бавовна та вовна надають додатковий комфорт і створюють надзвичайно приємні умови для сну з рівномірною температурою. Тканини, що контактують зі шкірою, виготовлені з довговічної 100% бавовни. Ізольовані блоки незалежних пружин матраца забезпечують оптимальну підтримку, точно повторюючи форму тіла. 5 зон комфорту забезпечують точну підтримку й знімають напруження в плечах і стегнах. Ви можете зручно сидіти на краю ліжка. Матрац залишатиметься твердими і зберігатиме рівномірну структуру завдяки зміцненому краю. Еластична тканина набирає форми тіла та не обмежує ваші рухи. Натуральний, нефарбований та невибілений льон надає поверхні з боків матраца виразної текстури. Матрац забезпечує хорошу вентиляцію та комфорт під час сну, оскільки нижній шар виготовлений із натуральних кокосових волокон, що забезпечують циркуляцію повітря. Розраховано на використання лише з одного боку. 25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Матрац може мати яскраво виражений запах, коли відкрити упаковку. Запах не шкідливий і не токсичний та зникне з часом. Провітрювання та очищення пилососом допоможе швидше позбавитись запаху. Усі наші матраци можна починати використовувати одразу, однак пам’ятайте, що запакований матрац остаточно відновить свою форму та стане зручним приблизно через 72 год. Вашому тілу також знадобиться кілька тижнів, щоб звикнути до нового матраца. 218 кишенькових пружин / м2. Будьте уважні, радимо підняти цей матрац на 2 людини.

Інструкція з догляду:

Не періть. Очистити шампунем, призначеним для тканини оббивки. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду