Каркас ліжка з оббивкою IKEA VADHEIM світло-зелений 160x200 см (104.656.59)

Виробник: IKEA
Модель: 104.656.59
17 091 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 214 см Ширина: 186 см Висота вершини: 113 см Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 160 см

Опис і розміри товару:

Тканина: 100 % поліестер Поперечина: Гальванізована сталь Рейки ліжка: Проклеєний дерев'яний шпон, Березовий шпон, Покриття з клейкої речовини Каркас ліжка: Деревина з ламінованим шпоном, ДВП, Пінополіуретан 20 кг / куб.м, Поліефірна вата Узголів'я ліжка: сталь, епоксидне / поліефірне порошкове покриття, фетрова інкрустація, пінополіуретан 20 кг / куб.м, поліефірна вата Ремінець: поліпропіленовий пластик Внутрішня трубка: сталь, епоксидне / поліефірне порошкове покриття Підкладка: 100% поліпропілен

Головні риси:

VADHEIM має благородний дизайн, який полегшує поєднання з іншими меблями для спальні. Округле м’яке узголів'я ліжка красиве та зручне на нього спиратися. Товста обробка узголів’я ліжка надає персонажу елегантного виразу. М'яка, текстурована оббивка ідеально підходить і надає ефект суміші двох кольорів. Стрункі ніжки стримані і надають ліжку легкий і повітряний вигляд. Під ліжком є достатньо місця, щоб розмістити коробки для зберігання – чудово підійдуть для ковдр чи постільної білизни. Під каркасом ліжка зручно пилососити. Регульовані бічні панелі ліжка дають змогу використовувати матраци різної товщини.

Дизайнер:

Ola Wihlborg

Корисна інформація:

Рейкова основа ліжка та центральний брус додаються. Матрац та постільна білизна продаються окремо. Рівень світлостійкості чохла - 5 (здатність не втрачати колір) на шкалі від 1 до 8. Відповідно до галузевих стандартів, рівень світлостійкості 4 або вище є придатним для домашнього використання. Чохол стійкий до тертя, протестовано для 50 000 циклів. 15 000 циклів або більше підходить для меблів при щоденному використанні вдома. Понад 30 000 циклів означає гарну стійкість до тертя. Спинка узголів’я оздоблена нетканим матеріалом чорного кольору.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Пропилососьте. Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду