Відкритий стелаж IKEA PLATSA білий 80x40x40 см (104.525.48)

Виробник: IKEA
Модель: 104.525.48
1 425 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Корпус, глибина: 40 см Ширина рамки: 80 см Висота рами: 40 см

Опис і розміри товару:

Панель: Сталь, покриття епоксидним / поліефірним порошком, начинка з сотового паперу (100% перероблена) Каркас / задня панель: сталеве, порошкове покриття з епоксидного / поліестеру

Головні риси:

Ви можете створити зручний для себе модуль для зберігання, комбінуючи рами різної висоти та глибини. Ви можете легко прикріпити декілька PLATSA ПЛАТСА рам одна до одної за допомогою затискачів, що додаються. Їх легко встановити та зняти, не використовуючи інструменти, і, таким чином, уникнути помітних отворів від шурупів на поверхні. LÄTTHET ЛЕТТХЕТ ніжки підіймають PLATSA ПЛАТСА комбінацію над підлогою, щоб вона виглядала легкою і під нею зручніше було прибирати. Ідеальний в обмеженому просторі завдяки вузькій рамі. Серія LÄTTHET пропонує більше аксесуарів, які можна використовувати для збагачення вашої рамки PLATSA.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Для різних матеріалів стін потрібні різні кріплення. Використовуйте лише ті кріплення, які підходять для стін вашої оселі, продаються окремо. Ці меблі мають кріпитися до стіни за допомогою стінного шурупа, що додається, якщо ви вирішили поставити шафу на підлогу.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду