Каркас ліжка з оббивкою IKEA TUFJORD темно-зелений 160x200 см (104.464.11)

Виробник: IKEA
Модель: 104.464.11
23 741 ₴

  • Доставка довше 14 днів


Розміри товару:

Довжина: 223 см Ширина: 184 см Висота вершини: 109 см Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 160 см

Опис і розміри товару:

Загальна композиція: 62% поліестер, 38% віскоза/штучний шовк Рейки ліжка: Проклеєний дерев'яний шпон, Березовий шпон, Покриття з клейкої речовини Поперечина: Гальванізована сталь Узголів'я ліжка: сталь, епоксидне / поліефірне порошкове покриття, ДВП, фанера, картон (не менше 0% переробленого), дерево з ламінованого шпону, пінополіуретан 20 кг / м3, поліефірна вата Нижня рейка: Ламіноване дерево, ДВП, Поліефірна вата Підніжка: Деревина з ламінованого шпону, ДВП, Пінополіуретан 20 кг / м3, Поліефірна вата Сторона ліжка: Ламіноване дерево, ДВП, Фанера, Пінополіуретан 20 кг / м3, Вата з поліестеру Підкладка: 100% поліпропілен Тканина: 38% віскоза/штучний шовк, 62 % поліестер

Головні риси:

Ви можете комфортно відпочити на узголів'я ліжка, ідеально підходить для ледачих ранків у ліжку, пиття кави та читання. Оббивка ідеально облягає все ліжко, що робить її приємною для огляду з усіх боків і ідеально підходить для розміщення в центрі кімнати. Оксамитова оббивка м’яка на дотик і має гарний блиск. Оксамит виготовлений із віскози та поліестеру, що що робить виріб міцним. Формовані металеві ніжки міцні та стійкі, підкреслюючи характер ліжка. Під ліжком є достатньо місця, щоб розмістити коробки для зберігання – чудово підійдуть для ковдр чи постільної білизни. Під каркасом ліжка зручно пилососити. Регульовані бічні панелі ліжка дають змогу використовувати матраци різної товщини.

Дизайнер:

Ola Wihlborg

Корисна інформація:

Рейкова основа ліжка та центральний брус додаються. Матрац та постільна білизна продаються окремо. Ми протестували стійкість чохла до зношування та визначили, що він може витримати 25 000 циклів. Чохол, який витримує 15 000 циклів або більше, підходить для меблів, які використовуються щодня. Рівень світлостійкості чохла - 5 (здатність не втрачати колір) на шкалі від 1 до 8. Відповідно до галузевих стандартів, рівень світлостійкості 4 або вище є придатним для домашнього використання. На оксамиті можуть з’явитися дрібні волокна. Це абсолютно природно і волокна з часом зникають. Їх також можна зняти валиком для одягу.

Інструкція з догляду:

Не періть. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Не прасуйте. Легкі плями можна видалити губкою, змоченою у воді чи слабкому мильному розчині. Щоб оксамит зберігав свій зовнішній вигляд і м'якість, його слід регулярно підтримувати відповідно до інструкцій, що додаються до продукту.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду