LED підсвітка IKEA SKYDRAG лента 80 см (104.395.90)

Виробник: IKEA
Модель: 104.395.90
950 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Потік світла: 530 Люмен Довжина: 80 см Ширина: 1.8 см Висота: 1.8 см Довжина кабеля: 3.5 м Потужність: 7.7 Вт

Опис і розміри товару:

Корпус лампи: алюміній, порошкове пігментне поліестерне покриття Розсіювач світла: Полікарбонат Консоль: Поліамідний пластик

Головні риси:

Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання. Світлову смужку SKYDRAG можна використовувати в гардеробі PLATSA для м'якого світла, яке допоможе швидко знайти правильний одяг, навіть темним ранком. Підключивши освітлювальну смугу до контролера TRÅDFRI та бездротового диммеру, ви можете зручно включати, вимикати та затемнювати світло за потребою.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Ви можете підключити будь-яку кількість світлодіодних смужок за умови, що загальна потужність виробів не перевищує максимальну потужність підключених контролерів. Затемнення за допомогою пульта дистанційного керування TRÅDFRI, продається окремо. Вбудоване світлодіодне джерело світла. Джерело світло має термін служби 25 000 годин. Це більше 20 років, якщо лампа увімкнена протягом 3 годин на день. Колір світла: теплий білий (2700 К). Додайте шлюз TRÅDFRI та додаток IKEA Home Smart для управління через Amazon Alexa, Apple HomeKit або Google Home. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Індекс передавання кольору (CRI): >90.

Інструкція з догляду:

Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду