Каркас ліжка-горища IKEA VITVAL білий світло-сірий 90x200 см (104.112.42)

Виробник: IKEA
Модель: 104.112.42
12 341 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Ширина зі сходами: 135 см Довжина: 207 см Ширина: 97 см Висота: 195 см Висота під мезоніном: 151 см Максимальне навантаження: 100 кг Довжина матраца: 200 см Ширина матраца: 90 см Максимальна товщина матраца: 13 см

Опис і розміри товару:

Основні частини/ Кріплення рейки: Сталь, Епоксидне/поліефірне порошкове покриття Тканина/ Тканина: 100 % поліестер Проклеєні рейки: Березовий шпон, Буковий шпон, Покриття з клейкої речовини Стрічка/ Загальна композиція: 100% поліестер

Головні риси:

Можна додати верх біжурки і використовувати простір під ліжком для роботи або навчання, або створити затишне місце для сидіння. Легко встановлюється, оскільки тканина розділена на секції, а краї гнучкі. Конструкція легка, але стійка і має м’які форми. Сходи можна встановити на лівій або правій стороні ліжка.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Незакріплені меблі можуть перекинутися. Тому ці меблі мають бути прикріплені до стіни. Високі ліжка, верхні ліжка в двоярусних ліжках або ліжка-горища не підходять для дітей до 6 років через ризик травмування від падіння. Основа ліжка додається. Матрац та постільна білизна продаються окремо. Максимальне навантаження вказує на статичну вагу, тобто навантаження, яке ліжко може витримати, якщо ви лежите або сидите на ньому. Мін. необхідна висота стелі: 240 см.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 40°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Прасувати макс. за 150°C. Не піддавати хімічному очищенню.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду