Стільниця IKEA EKBACKEN антрацит 246x2.8 см (104.090.17)

Виробник: IKEA
Модель: 104.090.17
4 266 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Довжина: 246 см Глибина: 63.5 см Товщина: 2.8 см

Опис і розміри товару:

ДСП, Ламінат, Окантовка з пластику, Невибілений папір

Головні риси:

Легко чиститься та підтримується завдяки поверхні з гідрофобними властивостями, стійкою до відбитків пальців. До стільниці можна підібрати настінну панель такого ж дизайну для гармонійного вигляду кімнати. Стільницю можна обрізати до потрібної довжини й закрити краї двома окантовками, що додаються. 25-річна гарантія. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі.

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Хоча ламінат є стійким матеріалом, не ставте гарячі горщики або каструлі на стільницю без підставки. Не можна використовувати у вологих приміщеннях. Не можна використовувати у вологих приміщеннях. Сліди і дрібні подряпини можна видалити губкою меламіну.

Інструкція з догляду:

За потреби протріть виріб м’якою тканиною, змоченою в м’якому мийному засобі або мильному розчині. Витирайте насухо чистою тканиною. Завжди користуйтесь дошкою для нарізання, не ріжте ножем на стільниці. Не тягніть предмети з гострими краями по стільниці, оскільки це може її пошкодити. Щоб уникнути застарілих плям на робочій поверхні, витріть одразу ж плями або брудні сліди м'якою вологою ганчіркою з мийним засобом або милом.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду