Настінна LED лампа з кріпленням IKEA NAVLINGE чорний (104.082.73)

Виробник: IKEA
Модель: 104.082.73
665 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Потік світла: 220 Люмен Довжина: 63 см Довжина кабеля: 2.0 м Потужність: 1.9 Вт Розрахунковий термін служби: 25000 грodzina

Опис і розміри товару:

Оптична лінза/ Абажур: Полікарбонат Трубка/ Затискач: Сталь, Порошкове покриття Кронштейн: Сталь, Нікелювання

Головні риси:

Світильник має подвійну функцію: його можна використовувати як точкову лампу із затискачем або бра. Ви можете освітити навіть найменший куточок своєї оселі та зробити його функціональним за допомогою цього дуже тонкого світильника. Можна легко спрямовувати світло в потрібному напрямку, регулюючи положення кронштейна та корпусу лампи. Світильник легкий, тому його можна перемістити в будь-яке потрібне місце. Можна легко зафіксувати на місці. Світлодіодне джерело світла споживає на 85% менше енергії та служить в 20 разів довше, ніж лампа розжарювання.

Дизайнер:

Henrik Preutz

Корисна інформація:

Вбудоване світлодіодне джерело світла. Діапазон затискача: 10-45 мм. Лампи попередньо встановлені, але їх можна замінити при необхідності. Доступні як запчастини. Більше інформації можна отримати у центрі обслуговування клієнтів в магазині IKEA або на сайті IKEA.com. Колір світла: теплий білий (2700 К). Джерело світло має термін служби 25 000 годин. Це більше 20 років, якщо лампа увімкнена протягом 3 годин на день. Лампа випромінює 220 лм, що відповідає світловому потоку 22-ватної лампи розжарювання. Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду