Барний стілець IKEA EKEDALEN темно-коричневий світло-сірий 75 см (104.005.40)

Виробник: IKEA
Модель: 104.005.40
2 841 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Перевірено на: 110 кг Ширина: 45 см Глибина: 52 см Висота: 114 см Ширина сидіння: 45 см Глибина сидіння: 39 см Висота сидіння: 75 см

Опис і розміри товару:

Чохол/ Тканина: 35% бавовна, 65 % поліестер Каркас: Масив каучукового дерева, Морилка, Прозорий акриловий лак Сидіння: ДВП, Пінополіуретан 35 кг/куб.м Підкладка сидіння: Нетканий поліпропілен

Головні риси:

Ідеальний для довгих обідів завдяки м'якому сидінню та зручному куту нахилу спинки. Знімний чохол можна прати в пральній машині. Можна вибрати кілька різних чохлів і змінювати їх під настрій. Опора для ніг для додаткового комфорту. Крісло з масиву дерева робить конструкцію міцною і дуже надійною. Можна використовувати як барний стілець. Підходить для кухонних стійок або кухонних острівців.

Дизайнер:

Ehlén Johansson

Корисна інформація:

Підходить для барної стійки висотою 110 см. Рекомендовано для використання лише в приміщенні. Для цього крісла потрібна викрутка, яка продається окремо як частина набору інструментів FIXA з 17 деталей. Щоб уникнути подряпин на поверхні та скрипіння ніжок стільця, доповніть FIXA ФІКСА самоклейними захисними накладками для підлогового покриття, продаються окремо.

Інструкція з догляду:

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення. Витирайте насухо чистою тканиною. Машинне прання, макс. 40°C, стандартний режим. Не відбілювати. Не сушіть у пральній машині. Прасувати макс. за 150°C. Професійна хімічна чистка з тетрахлоретиленом та гідрокарбонатами, стандартний режим.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду