Акумуляторний LED ліхтарик IKEA FRYELE білий (103.995.46)

Виробник: IKEA
Модель: 103.995.46
237 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Потік світла: 200 Люмен Довжина: 165 мм Діаметр: 32 мм

Опис і розміри товару:

Корпус: АБС-пластик Перехідник: Полікарбонат

Головні риси:

Цей акумуляторний ліхтар заряджається, коли знаходиться в зарядному пристрої, і автоматично вмикається в разі перебоїв у електропостачанні. Завдяки цьому ви завжди матимете освітлення. Вбудований світлодіодний індикатор горить, коли ви заряджаєте ліхтар, згасає, коли він повністю заряджений, і блимає, якщо щось не так (наприклад, якщо ви вставили батарейки неправильного типу).

Дизайнер:

IKEA of Sweden

Корисна інформація:

Ліхтарик забезпечує 30% яскравості під час відключення живлення. Натисніть кнопку один раз на 100% -ву яскравість і двічі, щоб вимкнути її. Коли використовується акумулятор LADDA 2450 мАг, ліхтарик забезпечує 3 години освітлення, повністю зарядженого і 100% яскравості. Ліхтарик має захист IP44 і може використовуватися у ванних кімнатах. Примітка - це не стосується зарядного пристрою. Колір світла: теплий білий (2700 К). Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС. Акумулятори продаються окремо. IKEA рекомендує акумуляторні батареї LADDA 2450 мАг HR6 AA 1.2V. Вам потрібно 3 штуки.

Інструкція з догляду:

Від’єднайте зарядний пристрій від джерела живлення, якщо його необхідно очистити. Протирати вологою тканиною. Витирайте насухо чистою тканиною. Ніколи не занурюйте зарядний пристрій у воду.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду