Набір каструль IKEA IKEA 365+ (103.688.75)

Виробник: IKEA
Модель: 103.688.75
2 841 ₴

  • Доступний для замовлення


Розміри товару:

Опис і розміри товару:

Ручка/ Ручка/ Чохол/ Основна частина: Ніржавіюча сталь Основні частини: Ніржавіюча сталь, Алюміній, Покриття Teflon(R) Professional Кришка: Термостійке скло

Головні риси:

Підходить для всіх видів плит, включно з індукційними. Гарантія на 15 і на 5 років. Умови гарантії наведено в гарантійній брошурі. Сковорідка з нашим найкращим протипригарним покриттям Teflon® Professional; для тих, хто має високі вимоги до кухонного приладдя. Сковорода нагрівається рівномірно, оскільки її дно й стінки виготовлені з однакового за товщиною тришарового матеріалу — шар алюмінію між двома шарами нержавіючої сталі. Мірні поділки всередині каструлі та сотейника дають змогу легко виміряти кількість рідини безпосередньо в каструлі. Каструля та сотейник мають тришарову конструкцію дна: шар алюмінію між двома шарами нержавіючої сталі. Забезпечує рівномірне нагрівання, тому їжа не пригорає і не прилипає до поверхні. Отвір для виходу пари зменшує тиск, щоб рідина не википала. Виготовлено з нержавіючої сталі — міцного й простого у догляді матеріалу.

Дизайнер:

Preutz/Wihlborg/Braasch/Karlsson

Корисна інформація:

Комплект: Каструля з кришкою об’ємом 5 л, сотейник із кришкою об’ємом 2 л і сковорода-сотейник діам. 28 см. Помийте виріб перед першим використанням. В антипригарному покритті цього виробу не використовується ПФОА (перфтороктанова кислота).

Інструкція з догляду:

Можна використовувати на газовій плиті. Можна використовувати на індукційній плиті. Можна використовувати на склокерамічній плиті. Можна використовувати на чавунній плиті. Можна ставити в духовку. Каструля та сотейник придатні для миття в посудомийці. Сковороду слід завжди мити вручну.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду